Sari la conținut

Eliminarea hemoroizilor interni

eliminarea hemoroizilor interni

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Eliminarea hemoroizilor interni – ligaturarea cu benzi elastice de cauciuc

Hemorozii interni va pot da batai mari de cap, asa ca daca sunteti afectat direct de hemoroizi interni cu siguranta veti gasi folositor acest articol.

Acesti hemoroizi interni au foarte multe cauze, cum ar fi o dieta proasta care cauzeaza scaune tari, obezitate si ridicari de greutati mari care pot face ca vasele de sange din zona rectala sa sufere un prolaps.

Daca toate remediile aplicate acasa, cum ar fi schimbarea dietei sau consumarea mai multor legume, fructe si lichide, vor da gres, trebuie neaparat sa mergeti la medic.

Exista mai multe metode de tratament pentru hemoroizi interni, dintre care alegem sa discutam despre ligaturarea cu benzi elastice, care este una din metodele de tratament minim invazive (fara operatie si fara internare) cu rezultate foarte bune.

Cum se desfasoara procedura de ligaturare cu benzi elastice pentru eliminarea hemoroizilor interni?

Hemoroizi Interni Aceasta procedura de tratament consta in legarea hemoroizilor cu benzi elastice speciale, in scopul intreruperii fluxului sanguin catre zona afectata. In lipsa sangelui care ii „hraneste”, hemoroizii mor fara nici o alta interventie.

Aceasta procedura poate cauza disconfort care sa dureze de la o saptamana pana la 10 zile, adica atat cat este nevoie ca procedura sa-si faca efectul si acei hemoroizi interni sa moara si sa dispara.

Procedura este una destul de simpla, si se poate face chiar si fara anestezie. Totusi daca exista mai mult de doi sau trei hemoroizi interni in curs de tratare, procedura se va realiza sub anestezie locala.

Care sunt simptomele care pot aparea dupa realizarea procedurii de eliminare a hemoroizilor interni?

La modul general, pacientii sunt foarte curiosi in ce priveste durerea pe care o vor simti dupa ce se vor supune acestei proceduri de tratament pentru hemoroizi interni.

Cele mai comune efecte ale acestei proceduri sunt durerile usoare. Disconfortul poate fi vindecat cu ajutorul unor analgezice usoare, sau cu ajutorul odihnei la pat in cazul unor pacienti.

Disconfortul dispare dupa ce acei hemoroizi interni ligaturati mor. Pacientii nu sunt restrictionati in nici un fel in viata de zi cu zi, fiind totusi nevoiti sa evite pe cat posibil ridicarea de greutati.

Dupa o astfel de procedura de tratament pentru hemoroizi interni pacientii vor trebui sa tina legatura constant cu doctorul lor pentru a-i relata posibilele efecte secundare aparute.

La o anumita perioada de timp de la efectuarea procedurii, pacientul trebuie sa mearga la doctor pentru reexaminare.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE