Cum sa scapi rapid de diverse tipuri de hemoroizii interni!

Mai multe tipuri de hemoroizii interni pot fi o problema care poate trece foarte mult timp nedepistata, iar acest lucru nu este deloc unul imbucurator. Cand vine vorba de un tratament pentru hemoroizi interni toata lumea se grabeste sa-l inceapa imediat.Foarte multi oameni care sufera deja nu stiu ca exista mai multe tipuri de hemoroizi interni si acestia trebuie tratati in functie de gradul pe care l-au atins, si anume folosind metode noninvazive pentru gradele minore de hemoroizi interni si in ultima instanta interventii chirurgicale pentru acei hemoroizi interni de grade superioare.

Tipuri de hemoroizi interni

Hemoroizi interni de gradul 1 – acest tip de hemoroizi interni nu prezinta foarte multe simptome, decat acea senzatie de existenta a unei umflaturi in canalul anal, care uneori poate da si sangerari.

Hemoroizi interni de gradul al 2-lea – acest tip de hemoroizi interni va poate ingrijora prin modul in care se manifesta, in timpul unor miscari intestinale sau contractii anale canalul anal isi modifica structura, unele vase de sange inflamate iesind spre exterior, si revenind in pozitia lor initiala, fara ca dvs sa faceti vreo miscare. Desi acest tip de hemoroizi interni va poate speria, gravitatea lor nu este chiar atat de mare ca a urmatoarelor grade.

Hemoroizi interni de gradul al 3-lea – acest tip de hemoroizi interni este mai grav decat cei de gradul al 2-lea deoarece in acest caz va trebui ca dvs sa incercati sa repuneti acele vase de sange inflamate in pozitia lor initiala, acestea capatanad o elasticitate mult mai scazuta. Este momentul in care trebuie, de urgenta, sa apelati la un specialist pentru ca situatia sa nu degenreze.

Hemoroizi interni de gradul al 4-lea – acest tip de hemoroizi interni este cel mai grav, deoarece este clar ca hemoroizii formati cu mult timp inainte au suferit un prolaps, iesind in afara anusului, si nici o masura pe care o veti lua nu va va ajuta sa-i repuneti in pozitia lor initiala. In acest moment va trebui sa va ganditi in mod serios la o interventie chirurgicala, deoarece alta solutie nu mai exista (detalii aici).

Daca nu vreti sa fiti afectat schimbati-va dieta!

Pentru a nu ajunge la aceste grade superioare de hemoroizi interni, incercati in mod constant sa va reglati dieta in asa fel incat sa evitati constipatia, principalul motiv al aparitiei hemoroizilor interni.