Sari la conținut

Tratament Hemoroizi Externi

tratament hemoroizi externi

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Tratamentul pentru hemoroizi este de doua tipuri: pentru hemoroizi interni si tratament hemoroizi externi. In acest articol vom discuta, dupa cum spune si titlul acestuia, despre un tratament hemoroizi externi.

Inainte de a alege un tratament hemoroizi externi, afla ce sunt hemoroizii.

Foarte multe persoane dau dovada de ignoranta atunci cand vine vorba de o afectiune de genul hemoroizilor. Aceasta ignoranta se poate explica foarte usor, din cauza ca hemoroizii sunt o afectiune destul de stanjenitoare, poate starni rusinea in orice persoana afectata. Hemoroizii sunt foarte adesea insotiti si de un sentiment de teama constanta, aceasta teama datorandu-se in mare parte aceleiasi ignorante. Ei bine, acum este momentul sa facem lumina in cazul hemoroizilor pentru toata lumea.

Hemoroizii sunt acele vase de sange din jurul anusului si din interiorul canalului anal care, supuse unei presiuni suplimentare cauzate de diversi factori, cedeaza in timp, isi pierd elasticitatea, se inflameaza, si creeaza neplaceri, cum ar fi dureri constante, mancarime si in cazurile mai severe, sangerari mai mult sau mai putin abundente.

Desi aceasta afectiune, o data descrisa pare infiorator de grea si de complicata, nu este chiar atat de grav. Hemoroizii sunt o afectiune banala, dar care poate evolua, ca orice afectiune netratata, intr-o boala serioasa greu de tratat.

Hemoroizii sunt de doua tipuri, interni si externi, aceste tipuri referindu-se la zona in care vasele de sange sunt afectate, si anume la interiorul canalului anal (in cazul hemoroizilor interni) si zona din jurul anusului (in cazul hemoroizilor externi).

Acestea fiind spuse, putem trece la prezentarea unui tratament hemoroizi externi, asa cum am anuntat inca de la inceputul acestui articol.

Probabil ca stii acum cat de durerosi si cate neplaceri pot provoca acesti hemoroizi externi. Fiind situati la exterior, acestia sunt supusi unor „agresiuni” constante, cauzate de lenjerie, de mediu, de miscarile corporale si de pozitiile adoptate.

Din cauza acestor „agresiuni”, hemoroizii externi pot provoca dureri insuportabile, pot da senzatii de mancarime inepuizabile si pot sangera foarte usor, in urma celor mai mici atingeri.

Asadar, daca pana acum ai cautat un tratament hemoroizi externi, esti in locul potrivit. Exista mai multe tipuri de tratament hemoroizi externi, iar cateva dintre acestea vor fi prezentate pe scurt in cele de mai jos, cat si in partea a II-a a acestui articol.

Un tratament hemoroizi potrivit pentru acest tip este in mare parte format din schimbari ale modului de viata si ale dietei.

Aceste schimbari pot echilibra metabolismul si digestia, acest echilibru fiind vital in tratarea hemoroizilor dar trebuie combinat cu vizita la medicul specialist si eventual o interventie nonchirurgicala pentru eliminarea hemoroizilor.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE