Sari la conținut

Operatie de Hemoroizi?

operatie hemoroizi

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Pacientul care doreste o operatie hemoroizi trebuie sa stie ca e vorba de una dintre operatiile cele mai dureroase posibile, spun medicii.

De asemenea, pacientul trebuie sa ia in calcul ca dupa operatie va trebui sa stea in pat timp de cca 2 saptamani, va avea dureri, nu va putea sa se duca la lucru.

Oare nu merita sa folositi solutia care va va scapa de operatie hemoroizi si de suferinte?

Stare medicala deranjanta – care nu justifica suferintele cauzate de operatie!
Intr-adevar, hemoroizii sunt o problema foarte deranjanta, care limiteaza si afecteaza calitatea vietii, dar fiecare din noi trebuie sa se gandeasca bine daca merita sa treaca prin suferintele cauzate de operatie, daca problema poate fi rezolvata fara cutitul chirurgului.

Iar in ce priveste riscul adevarat, nu trebuie uitat ca o operatie hemoroizi nu este numai dureroasa, dar cu adevarat riscanta.

Anestezia

Se stie ca anestezia poate comporta riscuri pentru toti pacientii, si in special pentru cei cu sanatatea afectata. Procedura de anestezie poate fi insotita de complicatii, se poate intampla ca pacientul sa nu se trezeasca din anestezie, cu toate ca aceasta se intampla relativ rar.

Intrebarea pe care pacientul trebuie sa si-o puna este: merita sa ma supun interventiei chirurgicale pentru hemoroizi, cu riscurile legate de anestezie, daca pot sa aleg solutia ambulatorie nelegata de nici un fel de riscuri?

Doar la Clinica Proctoline s-a reusit sa se rezolve problema hemoroizilor in procent de 96%, fara operatie si fara anestezie!

Lezarea muschilor inchizatori

In cursul operatiei de hemoroizi, ca si in cursul celei pentru fisura anala, chirurgul sectioneaza tesuturile in regiunea sfincterului. Acest lucru poate sa lezeze alti muschi – a caror rol este sa fie „portarii” sfincterului.

Ei sunt cei care executa deschiderea si inchiderea sfincterului, dupa nevoie. Si ce se intampla in cazul cand acesti muschi sunt lezati? Omul pierde controlul asupra iesirilor, si va descoperii ca are nevoie de scutece, ca un bebelus…

Acest lucru nu este nu numai neplacut si deranjant, dar la un adult poate complica cursul vietii! Iar pacientul care a fost lezat in timpul operatiei, va fi nevoit sa se supuna altor operatii, si nici acestea nu vor putea totdeauna sa repare daunele.

Acum puteti intelege ca merita, chiar foarte mult, sa evitati operatia, daca exista o solutie ambulatorie, fara cutit.

Tratamentul la Clinica Proctoline – numai avantaje!

Reteaua internationala de clinici Proctoline a dezvoltat o metoda de tratament ambulatoriu, fara internare si fara operatie (detalii aici).

Echipa de chirurgi-proctologi specialisti a reusit sa rezolve problema hemoroizilor si a fisurii anale prin metode terapeutice mult mai „prietenoase”.

Este vorba despre o metoda terapeutica care s-a impus de peste 10 ani in zeci de tari de pe tot cuprinsul globului. Se poate afirma cu certitudine ca succesul in acest caz este rezultatul unei experiente terapeutice fara egal in toata lumea.

Nu exista alta clinica, retea de dispensare sau chiar spital in lume care sa se mandreasca cu o experienta atat de bogata in domeniul tratamentului hemoroizilor si fisurii anale, fara interventie chirurgicala, ca si CLINICA Proctoline.

Nici macar nu e nevoie de pregatiri speciale inainte de tratament

Daca ati crezut ca inainte de tratament trebuie sa postiti, avem vesti bune pentru Dvs. La Clinica Proctoline au reusit sa rezolve si aceasta problema, medicii stiu sa trateze starea si fara pregatiri speciale.

In camerele de asteptare ale CLINICILOR PROCTOLINE veti putea intalni oameni care vin direct de la lucru pentru un tratament care dureaza cateva minute, apoi se aseaza la volanul masinii lor si se duc acasa.

Situatia se rezolva in numai cateva sedinte de tratament, si nu e nevoie de interventia chirurgicala dureroasa si riscanta.

Daca as fi auzit de aceasta cu cativa ani mai devreme …

Din cauza fricii de tratament si de teama ca tratamentul in sine va fi dureros, multi il amana la nesfarsit. In Clinicile Proctoline intalnim pacienti care povestesc medicilor ca sufera de hemoroizi sau de fisura anala de cinci sau chiar de zece ani, sau mai mult. Iar acum se intreaba unde au fost pana azi, si de ce au tarat cu ei problema un timp atat de indelungat.

Nu amana – poti sa incepi tratamentul imediat!

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE