Sari la conținut

Tratament Rapid Pentru Fisuri Anale

tratament rapid pentru fisuri anale

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Ameliorarea sau un tratament rapid pentru fisuri anale

Cei care au experimentat durerea agonizanta a fisurilor anale stiu ca este nevoie de cea mai rapida metoda de a scapa de senzatia de ruptura si arsura. Aceste mici crapaturi pot cauza probleme destul de mari si este nevoie de un tratament care sa inceapa sa functioneze cat mai repede posibil.

Ce sunt aceste fisuri anale?

Fisurile anale sunt mici crapaturi in peretele canalului anal. Sunt extrem de comune – apar aproape la oricine, la un moment dat – si pot afecta indivizi de toate varstele. Chiar si copiii mici pot suferi de fisuri anale.
Aceste mici rupturi por fi cauzate de diferiti fortari: de un scaun prea tare, de diaree frecventa sau de constipatie. Femeile sunt de obicei predispuse la fisuri anale in timpul nasterii. Problema este, de obicei, ca fisurile anale cauzeaza dureri imense in timpul defecatiei; cei care au fisuri evita de obicei sa mearga la toaleta, ceea ce poate rezulta in constipatie.

Cum se formeaza o fisura anala?

O fisura anala poate aparea atunci cand aveti o defecatie mai mare in dimensiuni decat in mod normal. Constipatia este un factor care contribuie la aparitie, dar si diareea frecventa poate cauza fisuri anale.

De unde stiu cand am o problema cu fisura anala?

In momentul in care aveti o fisura anala, mai mult ca sigur veti simti o durere ascutita, arzatoare, in timpul defecatiei. Urinarea poate deveni si ea dureroasa si puteti simti si mancarimi. Mici picaturi de sange pe toaleta sau pe hartia igienica sunt alti indicatori ai fisurilor anale; in unele cazuri, poate aparea si o mica cantitate de puroi de culoare galbuie.
Doctorul poate diagnostica cu usurinta afectiunea prin descrierea simptomelor sau o examinare vizuala.

Cum pot preveni aceste fisuri anale?

Avand o dieta bogata in fibre si asigurandu-va ca aveti defecatii suficiente pe zi puteti evita aceasta problema incomoda si dureroasa. Beti apa din plin, odihniti-va corespunzator si faceti exercitii fizice regulate si veti observa diferenta in obiceiurile de toaleta.

Care este cel mai bun tratament pentru fisuri anale?

Unii oamenii considera ca baile de sezut, de cateva ori pe zi ii pot ajuta. Unguentele locale sunt folosite pentru a trata fisurile, iar in cazurile extreme, chirurgia poate fi necesara. Poate dura cateva saptamani pana cand fisura anala sa se vindece complet, indiferent de metoda de tratament.

Clinica Proctoline este prima clinica din Romania specializata 100% pe tratarea afectiunilor anorectale (fisuri anale, hemoroizi, fistule, etc) si este clinica care a implementat in Romania metode de tratament pentru aceste afectiuni, fara operatie si fara internare (detalii aici).

Daca aveti astfel de probleme Clinica Proctoline este cea mai buna alegere.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE