Sari la conținut

Hemoroizi – cauze, simptome si tipuri de hemoroizi.

tratament hemoroizi

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Ne dorim sa urmam un tratament hemoroizi pentru ca experienta cu hemoroizii este ingrozitoare! Este dureroasa! Este enervanta! Este stresanta si asa mai departe…

Hemoroizii afecteaza mai mult de 75% din populatie pana la varsta de 50 de ani. Este un numar destul de mare. Partea cea mai trista este ca oamenii care sufera de aceasta afectiune nu gasesc niciodata un tratament pentru hemoroizi care sa aiba efecte pe termen lung.

Tratamente hemoroizi

Cele mai multe dintre produsele care se vand fara reteta, mai ales cremele, ofera doar o ameliorarea temporara. Suna cunoscut? Sunteti in cautarea unui tratament hemoroizi care sa va garanteze o amelioare uimitoare pe termen lung?

In cazul acesta, nu este nevoie sa mergeti mai departe (detalii aici).

Tratament hemoroizi – Bucurati-va de beneficii pentru totdeauna

Exista tratamente pentru hemoroizi de ultima generatie care distrug hemoroizii si anihileaza venele afectate. Acestea tratamente pentru tratarea hemoroizilor, au fost apreciate de doctori renumiti. Ei au experimentat si au dat note acestor produse si metode naturale in beneficiul tuturor suferinzilor de hemoroizi.

Beneficiile unui stil de viata sanatos in ceea ce priveste hemorozii sunt:

1- Prevenirea hemoroizilor care reapar
2- Invatati dieta cea mai potrivita pentru Dvs pentru a scapa de hemoroizii nedoriti
3- Invatati sa inversati efectele dezechilibrante ale stresului care ar putea in acest moment sa va agraveze hemoroizii
4- Masurile de mai sus se aplica concomitent cu efectuarea unui tratament minim invaziv la clinica medicala de spicialitate

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele unui stil de viata sanatos, pe care le puteti impartasi si prietenilor, membrilor familiei, etc. dupa ce veti vedea cu proprii ochi efectele pe termen lung. Stilul de viata sanatos presupune eliminarea sedentarismului, consumul adecvat de lichide, evitarea bauturilor alcoolice si a tutunului. Sunt obligatorii mesele bogate in fibre.

Toate acestea lucreaza impreuna cu tratamentul prescris de medic, care poate fi ligaturaea hemorizilor cu benzi elastice, sclerozarea acestora sau terapia cu laser, combinate cu unguente care se aplica local.

De asemena, igena este un punct important si se recomanda o atentie speciala zonei anale prin evitarea folosirii hartiei idenice si spalarea zonei cu apa calduta, fara sapun, dupa fiecare scaun.

Va numarati printre cei care sufera de hemoroizi si vor sa scape de ei cu disperare? Nu sunteti singur pentru ca milioane de oameni sufera si nu gasesc ceva care sa le indeparteze simptomele hemoroizilor.

La problemele dumneavoastra exista solutii sigure, Clinica Proctoline trateaza hemoroizii de peste 25 de ani in Romania, facand mii de pacienti fericiti.

Clinica Proctoline are 14 filiale in cele mai importante orase din Romania.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE