Sari la conținut

Tratament Hemoroizi Trombozati

tratament hemoroizi trombozati

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Un tratament hemoroizi trombozati nu este foarte greu de gasit, dar lista de astfel de tratamente este una destul de complicata.

Hemoroizii sunt o afectiune foarte neplacuta si foarte dureroasa. Aceasta afectiune poate fi una foarte periculoasa, daca nu este tratata sau diagnosticata corespunzator.

Din fericire, daca suferi de hemoroizi este bine de stiut ca exista mai multe tipuri de tratament hemoroizi pe care le poti aborda, cum ar fi cele chirurgicale, non chirurgicale, naturale sau neconventionale.

Un tratament hemoroizi trombozati poate face parte din toate aceste categorii, dar alegerea unuia depinde doar de medicul proctologl care te trateaza, sau de tine, si de fondurile si de resursele de care dispui.

Acesti hemoroizi trombozati sunt acele vase de sange care o data inflamate, au fost invadate de cheaguri de sange care provoaca dureri insuportabile persoanelor in cauza, dureri provocate de acumularea gazelor in sangele din interiorul hemoroizilor.

Simptomele ce pot fi vindecate printr-un tratament hemoroizi trombozati

Simptomele generale ale hemoroizilor includ dureri, senzatii de mancarime constanta, inflamatii la nivelul vaselor de sange din zona anala si iritatii in aceasta zona.

Toate aceste simptome pot fi vindecate cu ajutorul unui tratament hemoroizi, dar succesul unui astfel de tratament hemoroizi depinde foarte multe de momentul in care acesta este inceput si de severitatea simptomelor.

Astfel simptomele pot fi eradicate fie prin cateva schimbari de comportament, fie prin administrarea de medicamente, fie prin folosirea de creme, fie prin utilizarea unor remedii naturale pe baza de plante, fie prin unele interventii chirurgicale mai mult sau mai putin invazive (detalii aici).

Optiunile pentru un tratament hemoroizi trombozati

Hemoroizii trombozati sunt destul de greu de tratat in comparatie cu hemoroizii in stadii inferioare. Din cauza cheagurilor de sange din interiorul lor, acestia cauzeaza dureri foarte mari, si capata un volum mult prea mare pentru un vas de sange din zona anala.

Astfel, tipurile de tratament hemoroizi trombozati se adreseaza direct inlaturarii cheagurilor de sange si ameliorarii durerii.

Aceste cheaguri se pot elimina fie prin scleroterapie, un tratament pentru hemoroizi care consta in injectarea unei substante in interiorul vasului de sange afectat, si care distruge cheagul de sange, fie prin folosirea laserului care are acelasi rezultat, si anume topirea propriu-zisa a cheagului de sange si restrangerea acestuia la dimensiuni normale.

Aceste doua tipuri de tratament hemoroizi se pot urma cu usurinta, fiind doua interventii chirurgicale minim invazive, cu costuri destul de reduse si care nu necesita o perioada de recuperare majora.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE