Acest tratament hemoroizi si fisuri anale inseamna rezolvarea unor probleme medicale care incep ca un mic “defect” in anatomia umana. Canalul anal este prea stramt pentru scaune mai mari si bolul fecal nu poate trece. Atunci cand aceste scaune anormale se blocheaza in colon sau rect provoaca hemoroizi, fisuri anale, si alte complicatii (detalii aici).

In momentul in care pagubele provocate de incordarea muschilor devin evidente prin durere, hemoroizii prolabeaza. Asa apar sangerari sau fisuri anale, fistule purulente, rectocel, megacolon, sau diverticulita. Scaunele devin mai mari si mai greu de eliminat, datorita golirii incomplete a intestinelor. Aceasta conditie rezulta din contractia involuntara a anusului si incetarea peristaltismului intestinal, ca raspuns la durere (si frica).

Nu evita scaunele

Unii oameni, in special copiii, tind sa evite in mod intentionat scaunele, pentru a evita durerea. Acest obicei poate duce la fecalom – o formatiune de fecale cu densitate mare(fecalom solidificat), in rect sau colon. Fecalomul in interiorul colonului poate necesita interventie chirurgicala de urgenta pentru eliminare.

Jena si teama nu tin locul unui tratament hemoroizi si fisuri anale

Jena de a face un consult la medic ne tine departe de cabinetele specializate, de tratamentele corespunzatoare acestor afectiuni. Astfel incercam in zadar, prin diferite metode sau diverse produse naturiste sau farmaceutice sa scapam, chiar si pentru o mica perioada de timp de aceste neplaceri.
Teama de a afla un diagnostic precis in urma unor investigatii exacte, cu ajutorul unei aparaturi corespunzatoare nu trateaza boala hemoroidala sau fisurile anale, ci favorizeaza aparitia complicatiilor grave!
Chiar daca in ultima perioada ne confruntam cu diferite probleme financiare, gasim intotdeauna o solutie pentru a rezolva probleme de cu totul alta natura, si nicidecum cele legate de propria sanatate.

PAREREA NOASTRA:
Trebuie sa ajungi imediat la medicul proctolog pentru consultatie, iar unii dintre cei mai buni si experimentati medici proctologi ii gasesti la Clinica Proctoline.

Programeaza-te online pentru consultatie sau Suna la Telefon Acum Pentru o Programare!