Sari la conținut

Medic procolog - profilul unui doctor salvator

medic proctolog

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Un medic proctolog este specialistul la care foarte putine persoane isi doresc sa apeleze, dar caruia ii sunt recunoascatoare milioane de persoane din intreaga lume.

Un medic proctolog se ocupa de tratarea afectiunilor rectale, de la hemoroizi interni, la hemoroizi externi, de la hemoroizi cu prolaps, la hemoroizi trombozati, de la fisuri anale acute, la fisuri anale cronice, de la fistule anale, la boli inflamatorii intestinale, de la abcese anale si pana la cancere anorectale.

Desi pentru multe persoane un medic proctolog este doctorul cel mai terifiant, acesta este foarte important in tratarea problemelor de sanatate atat de des intalnite in zilele noastre.

In acest secol al vitezei foarte putine persoane gandesc inainte de a actiona, si fiecare activitate este derulata din instinct. Astfel tot mai multe persoane capata obiceiuri culinare defectuoase, renunta la exercitiile fizice brusc, adopta sedentarismul si ignora toate semnele care le arata ca ceva este in neregula cu corpul lor.

Un medic proctolog este vital pentru societate

La nivel mondial, peste 40% din populatie sufera de hemoroizi, iar acest procent este insotit de alte cateva milioane de persoane afectate care nu recunosc sau care refuza sa mearga la un consult de specialitate pentru a primi un diagnostic exact cu privire la afectiunea lor.

Un medic proctolog este foarte greu de contactat pentru unele persoane care se tem de posibilele vesti pe care le-ar putea afla in urma unui consult amanuntit, recomandat de altfel de majoritatea persoanelor care sufera, sau care au suferit de o afectiune rectala.

Cum te poate ajuta un medic proctolog?

Probabil ca te-ai intrebat asta de foarte multe ori inainte de a citit acest articol si inainte de a descoperi care este importanta unui proctolog pentru societate si pentru sanatatea acesteia.

In urma unui consult amanuntit un medic proctolog iti poate pune un diagnostic exact cu privire la posibila ta afectiune si te poate informa cu privire la modalitatile de tratare a acesteia (detalii aici).

Pentru fiecare afectiune in parte exista cate un tip de tratament, fie natural, alternativ, homeopat, sintetic sau chirurgical. Fiecare tratament are unele beneficii si unele dezavantaje, si nimeni nu le poate explica mai bine decat un proctolog.

Astfel, in urma diagnosticarii, un proctolog iti poate recomanda un tratament potrivit pentru tine si te poate trata cu profesionalism si cu siguranta, alungand astfel acele griji stabilite in momentul aparitiei primelor simptome. Decizia asupra tratamentului iti va apartine in totalitate tie, dar vei vedea cat de folositor iti vor fi informatiile oferite de un proctolog in loarea acestei decizii.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE