Sari la conținut

Hemoroizi interni – remediu natural rapid

tratament hemoroizi interni

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Tratament hemoroizi interni nu insemana ceva foarte sever care sa va distruga viata, dar  hemoroizii interni nu sunt o afectiune care sa fie ignorata, sau tratata superficial.

Hemoroizii interni sunt o sursa de ingrijorare continua pentru cei care sufera de asa ceva. Ei au fost si continua sa fie o afectiune foarte prezenta in mediul urban datorita modului de viata rapid pe care il duc toate persoanele afectate, datorita stresului la care sunt supuse, datorita lipsei de somn si datorita altor motive.

Programul de lucru din mediul urban este unul foarte agitat, care indeamna totusi la sedentarism, facand ca persoanele care sunt nevoite sa stea timp de 8 ore intr-un scaun de birou zilnic, sa fie afectate de probleme de digestie, si implicit de hemoroizi interni.

Un astfel de program duce si la o igiena precara si la o tensiune arteriala ridicata, ambii factori contribuind la aparitia de hemoroizi interni. Se manifesta sub forma de vase de sange inflamate din zona rectala si dau simptome precum senzatii de mancarime si de arsuri, dureri si sangerari (detalii aici).

Alege remediile naturale pentru hemoroizi interni

Remediile naturale sunt cele mai recomandate in cazurile relatate de hemoroizi interni, acestea avand un randament foarte bun si fiind foarte potrivite pentru cazurile usoare de hemoroizi interni, cazuri ce nu necesita neaparat o operatie de inlaturare a acestora.

Asadar, in momentul in care veti simti una sau mai multe din simptomele generale ce apar atunci cand suferiti de hemoroizi interni grabiti-va sa va tratati si nu lasati aceasta afectiune sa evolueze pana la stadiul in care singura metoda prin care se poate vindeca este o operatie chirurgicala dureroasa, costisitoare si riscanta.

Care sunt remediile naturale care ma pot ajuta sa scap de hemoroizi interni?

Unii oameni care sufera de hemoroizi interni apeleaza adesea la medicamente care se spune ca ar fi leacul adevarat pentru aceasta afectiune. Aceste medicamente, unguente si pastile magice nu au niciodata efectul dorit, iar daca au vreun efect pozitiv, acesta este de scurta durata, temporar.

O metoda de tratament hemoroizi interni care poate avea si efecte permanente sunt baile Sitz, in care dvs stati cu zona anala in apa calduta pentru 30 de minute in fiecare zi.

Acest lucru duce la o curatare in profunzime si la o circulatie sanguina optima, circulatie care poate duce la inlaturarea tuturor simptomelor date de acei hemoroizi interni.

Astfel, daca simptomele nu exista, nici afectiunea nu exista, corect? Pe langa alimentatie si stil de viata sanatos (acestea sunt cele mai bune remedii naturale) prezentati-va la medic pentru un consult medical de specialitate.

Medicul proctolog va stabili tratametnul cel mai potrivit pentru Dvs.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE