Sari la conținut

Hemoroizi interni – afla cum ii poti micsora fara o operatie rusinoasa

hemoroizi interni

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Hemoroizi interni sunt acele vase de sange inflamate din interiorul canalului anal care uneori creeaza senzatia de disconfort in timpul defecarii si care reprezinta una din sursele sangerarilor anale la persoanele cu varste intre 45 si 65 de ani, la femeile gravide si nu numai.

Factorul genetic joaca un rol foarte important in aparitia acestor hemoroizi interni care in majoritatea cazurilor nu sunt descoperiti decat atunci cand este prea tarziu din diverse motive, fie ignorarea simptomelor sau simpla rusine de a recunoaste ca aceasta afectiune exista pur si simplu.

Daca ati fost vreodata nevoit sa anulati o intalnire din cauza acestor hemoroizi interni atunci stiti ce efect poate avea aceasta afectiune asupra vietii dvs sociale. Sa nu mai mentionam aici si simptomele ca senzatia constanta de mancarime si durerile date de hemoroizii interni.

Dar stiati ca exista un tratament pentru hemoroizi interni care nu va asigura numai micsorarea acestora ci si scaderea considerabila a riscului de recurenta?

Ei bine, acest tratament pentru hemoroizi interni exista si va fi prezentat in continuare. Dar mai intai sa aflam ce sunt acesti hemoroizi interni.

Ce sunt acesti hemoroizi interni?

Hemoroizii interni sunt de fapt vasele de sange inflamate din zona rectala. Acesti hemoroizi interni apar atunci cand venele devin mai putin elastice, inflamandu-se mult mai usor o data cu inaintarea in varsta sau din cauza constipatiei acute.

Asadar, daca suferiti de constipatie, daca avetii o varsta cuprinsa intre 45 si 65 de ani sau daca sunteti o femeie insarcinata va puteti asteptati la aparitia acestor hemoroizi interni, daca nu cumva suferiti deja de aceasta afectiune.

Micsorati acesti hemoroizi in mod natural

Daca aveti hemoroizi interni, probabil ca nu vreti sa mergeti la o sumedenie de doctori care sa va examineze de numeroase ori si in numeroase feluri pentru a va recomanda in final sa va supuneti unei operatii grele, rusinoase si complicate de inlaturare a acestor hemoroizi interni.

Nu ar fi mai bine ca sa mergeti de prima data in locul unde trebuie, si sa scapati de operatia chirurgicala?

Ei bine, aflati ca exista cateva masuri care dau roade si pe care le puteti lua foarte usor.

Pentru inceput incercati sa eliminati constipatia in totalitate adaugand produse cu mai multe fibre in alimentatia dvs si consumand cantitati mari de apa, pana la 3 – 4 litri pe zi.

Aceste doua masuri va vor ajuta imediat in problema dvs cu acei hemoroizi interni, iar daca veti incerca sa urmati si un program de miscare zilnic fix de minimum 20 de minute pe zi, atunci puteti fi sigur ca sunteti pe calea cea buna.

In acelasi timp este necesar sa va consulte un medic proctolog, pentru un diagnostic corect. Diagnosticul medical este foarte important pentru ca in functie de rezultat se alege tipul de tratament pentru afectiunea Dvs (detalii aici).

Va asteptam la clinica PROCTOLINE!

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE