Sari la conținut

Tratamente pentru hemoroizi externi

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Tratamente pentru hemoroizi externi

Majoritatea oamenilor nu cauta ajutor de specialitate daca observa semne ca sufera de hemoroizi, in stare incipienta, si astfel prin agravarea lor, ajung sa fie afectati de hemoroizii externi, mult mai durerosi. In acest stadiu, pacientii devin practic fortati de imprejurari sa consulte un medic specialist in problema hemoroizilor si vor fi nevoiti sa infrunte nu doar durerea fizica, ci si cea psihica provocata de durerea de a expune acele zone sensibile altor priviri.

Sa suferi in liniste de hemoroizi interni sau externi este o absurditate. Este absolut logic si normal sa tratezi problema de la primele simptome pentru a nu se agrava.

Daca nu faci nimic, hemoroizii vor evolua pentru ca daca ii ignori nu inseamna ca nu mai sunt acolo. Iar daca tot amani, nu faci decat sa te asiguri ca vei suferi mult mai mult din cauza acestor hemoroizi externi, pana cand vei fi nevoit sa apelezi la un medic de specialitate.

tratamente pentru hemoroizi externi

Totusi, daca esti atat de stanjenit de problema hemoroizilor incat nu ai de gand sa vorbesti cu nimeni despre tratament, atunci iti recomandam sa te gandesti la faptul ca vizita la medic este invitabila si problema hemoroizilor va da nastere unor complicatii medicale majore.

hemoroizi externi In primul rand, tinand cont ca hemoroizii sunt pana la urma o inflamare a tesuturilor, poti incepe sa acorzi o atentie sporita in ce priveste igiena zonei anale pentru a ameliora senzatia de disconfort provocata de hemoroizi externi.

Poate ca iti pare cam incomoda aceasta situatie, insa merita, din moment ce amelioreaza durerea si inflamarea cauzata de hemoroizi externi. Asadar, nu ezita sa fi foarte atent la igiena zonei respective.

Un alt lucru pe care poti sa il faci daca suferi de hemoroizi externi este sa apelezi la o baie partiala dupa ce folosesti toaleta. Astfel, in loc sa folosesti hartie igienica uscata care nu poate decat sa inrautateasca conditia hemoroizilor, poti sa umpli cada cu apa doar cat sa iti acopere hemoroizii daca stai jos.

Trebuie doar sa te asiguri ca apa este calduta si nu rece, aceasta este pana la urma tot o masura de igiena pentru a mai atenua dezvoltarea hemoroizilor in sine. Asadar, igiena este foarte importanta pentru ameliorarea hemoroizilor dar tot trebuie sa mergi la medicul de specialitate pentru a rezolva aceasta problema

O alta varianta la indemana ta pentru a incerca sa ameliorezi durerea si senzatia de disconfort provocate de hemoroizi este sa incerci sa nu exerciti presiune in vreun fel in zona anala. Asadar, daca orice altceva a dat gres, poti alege sa stai in pat cateva zile pentru a nu pune nici un fel de presiune pe zona anala, in special daca suferi de hemoroizi externi.

In plus, inflamarea se va mai ameliora, iar tu vei fi cu siguranta mai fericit. Totusi trebuie sa ne gandim ca exista tratamente hemoroizi noninvazive (fara operatie chirurgicala) pentru hemorizi, care nu necesita intreruperea activitatii de zi cu zi. Merita sa stai imobilizt si sa suferi?

Exista mai multe tratamente pentru hemoroizi externi printre care se remarca ligaturarea cu benzi elastice. Cea mai buna solutie este sa vii la medicul de specialitate.

Ne gasesti in clinicile Proctoline, in fiecare zi de luni pana sambata pentru orice tip de tratament de hemoroizi externi. Si nu uita, cel mai bun tratament este preventia! Nu astepta ca boala sa avanseze!

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE