Sari la conținut

Hemoroizi externi – trei metode de inlaturare a acestora

tratament hemoroizi externi

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Hemoroizii externi dau batai de cap tuturor celor afectati si reprezinta o boala destul de des intalnita in randul persoanelor de varsta mijlocie, si nu numai.

Vreti sa va vindecati de hemoroizi externi?

Daca suferiti de hemoroizi externi inseamna ca stii deja cat de stresanta poata fi aceasta afectiune si cat disconfort poate crea.

Femeile gravide pot suferi de hemoroizi externi de la cazuri foarte usoare, la cazuri severe, in functie de sarcina si de modul de viata adoptat de acestea.

Adesea femeile gravide decid sa renunte la orice activitate fizica, chiar si la mersul pe jos, din cauza grijii cauzate de sarcina, iar aceste decizii pot fi foarte importante atunci cand vine vorba de hemoroizi externi.

Care sunt remediile pentru hemoroizi externi?

Aceste femei, cat si restul persoanelor care sufera de hemoroizi externi isi doresc, cu siguranta, sa cunoasca mai multe remedii pentru hemoroizi externi, iar acest articol vine ca un raspuns.

Adevarul trist este ca medicamentele recomandate de farmacii, si cremele topice atat de mult laudate nu au decat un efect temporar si nu ajuta deloc la vindecarea permanenta a acestor hemoroizi externi.

Efectul acestor creme si tratamente naturale este unul predominant anestezic, calmand durerile si inlaturand senzatiile nedorite, dar nu actioneaza absolut deloc asupra structurii venelor, in sensul intaririi acestora si redobandirii elasticitatii lor pentru prevenirea reaparitiei acelor hemoroizi atat de nedoriti.

Ar trebui sa apelez la o operatie pentru heoroizi externi?

In afara acestor optiuni exista si interventiile chirurgicale la care apeleaza atat de multa lume si care au acel efect mult dorit de toti cei care sufera de hemoroizi externi.

O astfel de operatie presupune fie inlaturarea completa a acelor vene care formeaza hemoroizi externi, fie legarea acelor vene si blocarea fluxului sanguin catre acestea.

O alta metoda este folosirea unei diete. O dieta corecta este cheia catre o digestie perfecta, iar o digestie perfecta este calea catre prevenirea hemoroizilor externi.

Acestia sunt de cele mai multe ori provocati de constipatie, iar o digestie perfecta poate inlatura aceasta cauza o data pentru totdeauna.

Cresterea cantitatilor de fibre si de apa din meniul dvs va face ca acea presiune suplimentara exercitata pe acei hemoroizi externi sa dispara, si ca acele simptome sa devina incet incet parte a zilelor de ieri.

O alta metoda de inlaturare a acestor hemoroizi externi este exercitiul fizic. Incercati sa va faceti un plan de exercitii fizice zilnice si veti vedea cum simptomele acesti afectiuni nedorite vor disparea unul cate unul (detalii aici).

Cele mai moderne metode de tratament presupune inlaturarea hemoroizilor externi fara operatie si fara internare, definitiv si intr-un timp relativ scurt. Dintre aceste metode putem enumera fotocoaguralea, ligaturarea cu benzi elastice sa scleropatia.

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE