Sari la conținut

S.O.S. Fisuri Anale

fisuri anale

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Ce este fisura anala?

Aceste fisuri anale sunt ulceratii produse la nivelul canalului anal pana la muschiul sfinter intern. Manifestarea cea mai pregnanta a fisurii anale este durerea, care poate fi severa si este descrisa ca o senzatie de arsura, sfasiere, taiere (detalii aici).Din cauza suferintelor fizice intense bolnavii refuza alimentatia si-si inhiba voluntar actul de defecatie de teama durerii, determinand starea de denutritie si constipatia (ceea ce va intretine si agrava, in cerc vicios, fisura).

Diagnostic fisuri anale

Depistarea precoce a acestor afectiuni medicale delicate, cum este fisura anala, nu se poate face decat prin consult medical de specialitate sau consult proctologic. Medicul proctolog va poate ajuta in tratamentul fisurii anale si mai ales, in evitarea aparitiei complicatiilor pentru aceste fisuri anale.

Tratament fisuri anale

Aparitia suferintelor anale si a complicatiilor lor impun interventia terapeutica. In cazul esecului tratamentului noninvaziv se impunea interventia chirurgicala ca metoda radicala de rezolvare a acestor afectiuni delicate.

Din fericire pentru pacienti, aparitia metodelor proctologice moderne, ce si-au dovedit din plin eficienta, au diminuat drastic, in ultima decada, numarul interventiilor chirurgicale in cazul fisuri anale. Metodele de tratament practicate nu presupun spitalizare, viata personala si activitatea profesionala a pacientului nu sunt afectate. Adaptate la nevoile omului modern, tratamentele proctologice noninvazive (fara operatie si fara internare) ajuta mii de oameni sa se bucure din plin de viata, din nou.

Asadar, daca nu doriti sa suferiti o operatie pentru fisura anala, adresati-va medicului specialist proctolog in timp util.Pentru orice informatie suplimentara ne puteti contacta la Clinica Proctoline din orasul Dvs. Clinica Proctoline este prezenta in 14 orase din Romania: Bucuresti, TIMISOARA, Constanta, Brasov, Iasi, Craiova, Oradea, Tg Mures, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamt, Tulcea, Vramnicu Valcea si Vaslui.

De pese 25 de ani tratam hemoroizii si fisurile anale, fara operatie si fara internare!

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE