Sari la conținut

Durerea provocata de hemoroizi si fisuri anale

durere hemoroizi si fisuri anale

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Cum se poate clasifica o durere hemoroizi si fisuri anale?

Cand ii intrebam pe cei care sufera de hemoroizi sau de fisuri anale, care este gradul de durere pe care o resimt, era destul de greu sa-l defineasca. Nu detinem, din pacate, o scala de clasificare a gradelor de durere.

Ce pot raspunde ei in afara de ‘ma doare’, doare tare’, ‘ma doare ingrozitor’? Pot spune ca se catara pe pereti de durere?

Asadar, de ce grad sunt hemoroizii tai? Dupa ce vei fi consultat de medicul proctolog specialist din cadrul clinicii PROCTOLINE, reteaua internationala de clinici specializate in tratarea hemoroizilor si fisurii anale fara operatie, vei putea afla raspunsul la aceasta intrebare.

Cand stai dimineata pe W.C. si te simti ca un cowboy pe care tribul de indieni l-a pus sa stea pe o gramada de taciuni aprinsi, n-ai nici un fel de idee in ce grad se afla hemoroizii, si poate ca nici nu te intereseaza s-o afli.

Tot ce vrei sa stii este cum sa scapi de aceasta durere cat se poate de repede. Si ai, bineinteles, dreptate.

Dar pe medicul care trebuie sa te salveze de aceasta pacoste il intereseaza foarte mult gradul hemoroizilor tai. Deoarece in functie de acest lucru iti va stabili tratamentul care-ti poate ameliora situatia.

Medicina a impartit hemoroizii in grade, in functie de un numar de parametri: gravitatea problemei, starea fizica a hemoroizilor, pozitia lor (interni sau externi) dupa metoda de tratament necesara.”

Dureri? Sangerari? Nu amana sa te adresezi clinicii PROCTOLINE!

Ca o concluzie, hemoroizii si fisura anala fac parte dintre problemele a caror rezolvare nu trebuie amanata. Cel care are dureri, sangerari, prurit sau simte o senzatie neplacuta in zona anala trebuie, imediat si fara sa mai amane o clipa, sa se adreseze medicului proctolog specialist din clinicile PROCTOLINE.

De ce recomandam clinicile PROCTOLINE? Deoarece este vorba de clinica proctologica cu cea mai mare experienta din Romania. PROCTOLINE face parte din reteaua internationala de clinici specializate intr-un singur domeniu: tratamentul hemoroizilor si al fisurii anale fara interventii chirurgicale.

Fiind o clinica internationala PROCTOLINE este dotata cu aparatura necesara, medicii de la PROCTOLINE au o experienta bogata si beneficiaza de pregatire in clinicile noastre internationale : PROCTOLINE este in Romania de aproape 20 ani, in prezent existand mii de pacienti multumiti pe tot cuprinsul tarii (detalii aici). A

propo, pentru a face tratament la PROCTOLINE nu trebuie sa calatoresti pana la Bucuresti. Reteaua PROCTOLINE a deschis 14 filiale pe tot cuprinsul Romaniei si are permanent grija ca nivelul tratamentului din fiecare filiala sa fie pastrat la cele mai inalte standarde. Pentru programarea unei consultatii la una din filialele PROCTOLINE, suna acum!

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE