Clinica Proctoline este prima clinica privata infiintata in Romania acum 25 ani, este clinica care a introdus tratamentul afectiunilor anorectale prin metode ultramoderne, non invazive, eliminand stresul si frica operatiilor clasice chirurgicale, perioadelor lungi de recuperare post interventie, post operatorie sau spitalizare.
Totul se desfasoara in cadrul clinicii, de la primii pasi cand facem cunostinta cu medicul specialist si cand are loc sedinta in vederea diagnosticarii , se stabileste in functie de gravitatea afectiunii alternativa cea mai usoara si eficienta pentru fiecare pacient in parte.
Si toate astea fara stres, fara durere, fara invoiri de la serviciu, fara repaus la pat !
In Romania sunt 14 filiale deschise in marile orase, dotate si utilate modern, astfel incat pacientul sa se simta confortabil .
In lume, experienta Clinicilor Proctoline dateaza de peste 35 ani, sunt medici ce au cumulat multa experienta in tratarea afectiunilor anorectale, pe care vom incerca sa vi le explicam cat mai clar.

Tratamentele sunt variate, fiecare pacient vine cu o afectiune aparte, de aceea, grija noastra este ca pornind de la primul pas si cel mai important , diagnosticarea foarte exacta, tratamentul sa fie personalizat si incheiat cu success.
Pentru toate astea venim in intampinarea tuturor pacientilor care sufera poate de ani de aceste afectiuni, care au amanat din diverse motive vizita la medicul specialist, venim in sprijinul pacientilor preocupati de sanatatea familie, pentru ca indiferent de varsta, parintii sunt cele mai importante persoane din viata noastra, iar noi va oferim posibilitatea de a-i trata non chirurgical, fara anestzie totala, si fara durere.
Preventia este cel mai eficient tratament ! Va asteptam in clinicile noastre !