Pe cine nu afecteaza hemoroizii ?

Opinia generala este ca de hemoroizi sufera mai ales persoanele care stau mult pe scaun, insa medicina avansata sustine ca si persoanele care stau mult timp in picioare sufera de hemoroizi.Astfel, sezutul nu e neaparat cauza. Hemoroizii afecteaza pe toata lumea: scriitori, ziaristi, soferi, ingineri, vanzatori, cei care ridica greutati si femeile insarcinate (detalii aici).

Hemoroizii enervanti

Mancarea iute si foarte condimentata stimuleaza aparatul digestiv, ceea ce duce la o cerinta crescuta de sange in cadrul acestuia, provocand hemoroizii. Daca se mai adauga si cateva pahare de alcool la mancarea grasa si condimentata, atunci problema se inrautateste si mai mult…
Simptome si cauze Hemoroizi – Cum apar Hemoroizii ?
Hemoroizii si sarcina

Hemoroizii pandesc si femeile in perioada sarcinii si in timpul nasterii. In perioada de sarcina, uterul se mareste, necesita o cantitate mare de sange in zona bazinului inferior, greutatea creste si toate acestea duc la apasarea pe intestinul gros, largind vasele de sange, ceea ce poate conduce la aparitia hemoroiziilor.

Ca sa nu mai vorbim de insusi momentul nasterii, in timpul contractiilor, presiunea interna asupra partii inferioare a abdomenului si a bazinului este foarte mare, ceea ce poate provoca aparitia nu numai a hemoroizilor, dar si a fisurii anale.

Va afecteaza hemoroizii ? Poate ai de fapt o alta problema medicala?

Uneori hemoroizii sunt parte din simptomele altor maladii, de exemplu boli de ficat, infectii ale prostatei sau tumori la uter. De aceea este foarte important sa ne adresam medicului proctolog pentru a pune imediat un diagnostic odata ce apar hemoroizii, pentru a infirma probleme medicale mai severe.

In CLINICILE PROCTOLINE, unde pacientilor li se face analiza de colonoscopie inainte de tratamentul hemoroizilor, se descopera in fiecare luna cateva cazuri de cancer de intestin, salvandu-se astfel multe vieti ale unor oameni care nu erau constienti de greaua boala ce se cuibareste in corpul lor.

Hemoroizii – o suferinta inutila…

Primul simptom al aparitiei hemoroizilor este durerea, in principal cea din timpul scaunului. Unora, teama de durere poate sa le provoace constipatie, ceea ce duce, bineinteles, la agravarea situatiei.
Celor ce sufera de hemoroizi le este foarte greu sa stea jos, si orice tuse, cat de mica, le provoaca dureri infernale.

Cei care cunosc tratamentul la PROCTOLINE stiu ca nu merita amanata adresarea la medic (detalii aici). Toata aceasta suferinta se poate termina dupa doar cateva sedinte de tratament scurte. Tot ce trebuie facut este adresarea cat se poate de repede la PROCTOLINE, fixarea unei consultatii la medicul proctolog, si in scurt timp, cat nici nu gandesti, terminarea o data pentru totdeauna cu toata suferinta pe care o provoaca hemoroizii.