Adresa

Piatra Neamt, Str. Lamaitei, Nr. 22

Tel: 0233 22 77 50

0731 99 39 28

Program de Lucru

Luni – Vineri: 08.00 – 16.00
Sambata – Duminica: inchis

Plata se poate face numerar sau card bancar!


PROCTOLINE – PIATRA NEAMT este o clinica cu o echipa medicala foarte buna coordonata de medici profesori universitari de renume din Bucuresti.

Ceea ce o deosebeste de alte clinici private este aparatura moderna si tratamentele de ultima generatie in domeniul proctologiei : hemoroizi, fisuri anale, polipi anali si alte afectiuni ano-rectale.

Tratamentele FARA INTERNARE sunt foarte variate si se aplica in functie de afectiune si gradul de avansare al acesteia, variind de la radiochirurgie sau ligaturare cu benzi elastice pana la unguente care exista doar in reteaua noastra.

Proctoline este prima clinica care a introdus in Romania tratamentul afectiunilor anorectale prin metode nonchirurgicale fiind un pionier in domeniul proctologiei.
In Piatra Neamt clinica a fost deschisa in 2008, in aceasta perioada rezolvandu-se cazuri complicate, pacientii beneficiind de cele mai moderne tratamente, fara sa treaca printr-o operatie chirurgicala dureroasa, fara anestezie totala si fara sa lipseasca de la locul de munca pentru a sta internati in spital.

PROGRAMARE ONLINE

LOCATIA NAOSTRA

 

  • Medic Specialist Chirurgie Generala: Opinca Catalin
  • Coordonator: Profesor Universitar Doctor Constantinoiu Silviu
    Presedintele Societatii Romane de Chirurgie