In decursul anilor numele Proctoline a devenit sinonim cu clinica tratament hemoroizi in Bucuresti,  fara operatie si fara internare.
Hemoroizii, fisurile anale, fistula anala, marisca hemoroidala, polipii anali, etc sunt eliminati pe parcursul a mai multe sedinte de tratament care dureaza, in medie 20-30 de minute.

Adresa:

Bucuresti, Sector 4, B-dul Dimitrie Cantemir, Nr. 1, Bloc B2, Scara 3, Etaj 2

Telefon:

0213017686

0730399282

0728107111

 

Program de lucru

Luni – Vineri: 08.00 – 21.00
Sambata : 08.00 – 12.00
Duminica: inchis

Plata se poate face numerar sau card bancar!


Clinica Proctoline este primul centru de tratament hemoroizi in Bucuresti, aici s-au introdus metodele noninvazive de tratament pentru afectunile ano-rectale in anul 1997, pentru prima oara in Romania.

De asemena tot aici puteti trata fisuri anale in Bucuresti, dar si alte afectiuni anorectale.

Cum Ajungeti la Proctoline?

Este foarte simplu, va puteti programa telefonic sau online (apasand butonul programare online). In ambele cazuri veti vorbi cu colegii nostri din telemarketing care va pot indruma si vor face programarea propiuzisa.

La prima vizita in clinica PROCTOLiNE veti face o consultatie.

In prima faza, o sa descrieti cat mai corect simptomele mai mult sau mai putin evidente ale afectiunii, pentru a se putea intocmi un istoric medical. Cu ajutorul videoanuscopiei, medicul proctolog va efectua diagnosticarea in urma careia se va stabili tipul de tratament potrivit pentru Dumneavoastra, in functie de gravitatea afectiunii.

La Clinica Proctoline tratam afectiunile recto-anale prin metode non invazive. Ca suferiti de hemoroizi interni, hemoroizi externi, tromboza hemoroidala, fisura anala simpla sau fisura anala cronica, papila anala hipertrofica, condiloame sau polipi anali, marisca hemoroidala, fistula perianala, toate aceste afectiuni se vor rezolva in cadrul Clinicii Proctoline prin sedinte de tratament/interventie bine stabilite, in urma consultului de specialitate.

CEL MAI IMPORTANT: consultatia si tratamentul se desfasora fara durere, fara operatie chirurgicala (nu se vor taia bucati de tesut, etc) si fara internare.

Clinica va sta la dispozitie pentru servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor anorectale, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 09 la ora 20 respectiv 08-12 in zilele de sambata.

Locatia Clinicii Proctoline Bucuresti este ultracentrala (B-dul Dimitrie Cantemir nr. 1, Bloc B2 scara 3, etaj2), dotata cu sali de asteptare moderne unde puteti rasfoii presa sau puteti urmarii programele tv, beneficiind de cea mai deplina discretie si veti fi tratat cu maxim respect.

De aceste conditii va puteti bucura in oricare din filialele noastre (14 filiale in Romania).

PROGRAMARE ONLINE


Scrie-ne la adresa de email opinii@medicalongroup.ro si noi raspundem in cel mai scurt timp posibil.

 

MEDICI PROCTOLINE BUCURESTI