Sari la conținut

Cum ne afecteaza hemoroizii?

cum ne afecteaza hemoroizii

Servicii Proctoline

Pentru a vedea serviciile oferite de clinica Proctoline faceti click pe Servicii Proctoline!

Contact Proctoline

Pentru detalii despre toate cele 14 Clinica Proctoline (locatie, numere de telefon si programari) faceti click pe Contact Proctoline!

Articole Proctoline

Pentru a vedea toate articolele medicale faceti click pe Articole Proctoline!

Cum ne afecteaza hemoroizii? Traim intr-o era in care raportul de forte dintre masculin si feminin se echilibreaza treptat, femeia reusind intr-un final sa-si asigure mult dorita independenta in ceea ce priveste rolul ei social. Totusi, odata cu drepturile apar si responsabilitatile, iar acest lucru poate fi o problema pentru unele femei care inca pur si simplu nu sunt pregatite din punct de vedere psihic si emotional sa se confrunte cu riscurile asupra sanatii generate de catre acest statut.

Din aceasta cauza, si nu numai, vorbim astazi de niste boli foarte frecvente in randul femeilor care survin exclusiv ca urmare a unui stil de viata haotic (hemoroizi) sau a unei stari mentale negative (detalii aici).

Iata care sunt principalele patru boli ale secolului pentru femei:
• Depresia si bolile psihice

In ultimul timp, numarul sinuciderilor in randul femeilor a crescut direct proportional cu numarul bolilor psihice, iar acest lucru nu poate decat sa dovedeasca gravitatea acestor tulburari care pot afecta si cele mai puternice persoane. 

Pastrarea moralului ridicat este cel mai important lucru pe care puteti sa-l faceti pentru a nu cadea in capcana depresiei sau a anxietatilor care apar in anumite momente din viata.

• Sindromul oboselii cronice

Aceasta boala este de patru ori mai de intalnita la femei decat in cazul barbatilor din cauze necunoscute inca. Se presupune insa ca li acest sindrom apare tot pe fondul unor tulburari la nivelul sistemului nervos, iar simptomele cele mai frecvent intalnite sunt: insomnia, dureri musculare si pierderi de memorie. Cert este ca aceasta boala nu se imbunatateste prin somn, ci doar printr-un tratament bine determinat de catre medic.

• Infectiile cu transmitere sexuala

Atat femeile, cat si barbatii, sunt afectati in aceeasi masura de catre aceste infectii. Diferenta consta insa in faptul ca repercursiunile asupra sanatatii sunt resimtite mult mai tare de catre femei. 

De asemenea, este important de mentionat faptul ca gonoreea sau chlamydia sunt niste infectii ale caror simptome nu prea apar in cazul femeilor ceea ce face boala mult mai greu de descoperit.

• Hemoroizi

Nici in cazul acestei afectiuni nu putem vorbi despre o predispozitie mai ridicata a femeilor de a dezvolta aceasta boala fata de barbati. Totusi, este important de stiut faptul ca hemoroizii afecteaza majoritatea femeilor insarcinate. 

Pe pagina de web proctoline.ro puteti sa aflati ce sunt hemoroizii de fapt si, in caz de nevoie, puteti gasi principalele metode pentru tratarea hemoroizilor. Si foarte important, la Clinica Proctoline tratam hemorizii fara operatie si fara internare. Interventia este minim invaziva, nu necesita anestezie totala si nu va afecteaza viata, pentru ca nu veti avea perioade de repaus la pat.

Si pentru ca am ajuns la final, dorim sa specificam faptul ca in acest articol ne-am axat pe principalele patru boli grave intalnite la femei, dar care nu sunt neaparat mortale si care pot fi prevenite din timp. 

De asemenea, mentionam si faptul ca toate aceste boli au o legatura directa cu noul statut al femeii din societatea zilelor noastre si apar ca urmare a unor obiceiuri nesatanatoase si a unui mod de a gandi negativist. Voi ce parere aveti despre acest subiect?

Urmareste paginile noastre

Urmareste informatii despre Clinica Proctoline in retelele de socializare

Vrei sa te sunam noi?


    DESPRE NOI

    Inca din august 1997 se deschide la Bucuresti Clinica Proctoline, prima clinica privata specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline a adus in Romania metode noi de tratament pentru
    afectiunile anorectale, care pana atunci se rezolvau doar prin operatie chirurgicala clasica.

    URMARESTE PROCTOLINE