Tratamente hemoroizi externi se pot alege dintr-o lista de numeroase astfel de variante si pot fi recomandate de catre un medic specialist in urma unui consult amanuntit.

Hemoroizii sunt o afectiune foarte comuna, dar si foarte dureroasa si neplacuta. Aceasta afectiune este de doua tipuri si se imparte in hemoroizi interni si hemoroizi externi. Prima varianta este mult mai periculoasa decat a doua, deoarece se depisteaza intotdeauna mai tarziu din cauza lipsei simptomelor. Hemoroizii externi pe de alta parte se pot diagnostica dupa primul simptom, si sunt mult mai neplacuti decat hemoroizii interni. Hemoroizii externi sunt mult mai durerosi si prezinta simptome foarte agresive precum mancarimi, iritatii, dureri si sangerari ale vaselor de sange din jurul anusului.

Este timpul sa apelezi la tratamente hemoroizi externi

Daca ai observat sange in urma defecarii, daca ai dureri atat de mari incat nu te mai poti aseza pe scaun, daca iritatiile si mancarimile te-au facut sa nu mai iesi din casa, atunci ai nevoie urgenta de cateva tratamente hemoroizi externi care sa te ajute sa scapi de aceste sentimente neplacute (detalii aici).

Pentru a te asigura ca stii exact ce ai de facut cu privire la starea ta actuala, trebuie sa consulti un medic specialist care sa iti dea un diagnostic exact si care sa-ti explice exact in ce consta afectiunea ta, care este stadiul la care a ajuns si care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmezi pentru a te vindeca rapid si sigur de hemoroizi externi.

Ce tratamente hemoroizi externi ar trebui sa urmez?

Unele tratamente pentru hemoroizi externi includ interventii chirurgicale invazive, dureroase, complicate si scumpe care au insa rezultate foarte bune, asigurand vindecarea permanenta a acestei afectiuni.

Daca iti doresti sa te vindeci definitiv, sa nu mai fi nevoit sa apelezi la alte tratamente hemoroizi externi de acum incolo si sa te intorci la viata ta asa cum o stiai, poti apela la o hemoroidectomie. Aceasta interventie chirurgicala este cea mai riscanta, cea mai dureroasa, cea mai complicata si cea mai scumpa dintre toate, dar este si cea mai eficienta metoda de a scapa definitiv de hemoroizi externi. Hemoroidectomia consta in inlaturarea propriu-zisa a hemoroizilor, in taierea vaselor de sange inflamate. Astfel se elimina si riscul de recurenta, deoarece vasele de sange ramase nu se pot inflama ca inainte si nu se pot transforma in hemoroizi externi. Perioada de recuperare de dupa astfel de tratamente hemoroizi externi este de la 4 la 8 saptamani si consta intr-un repaos total, care sa permita vindecarea corecta a leziunilor rezultate in urma interventiei.