Care este cel mai bun tratament pentru hemoroizi?


Care este cel mai bun tratament pentru hemoroizi?

Tratamentele pentru hemoroizi de prima mana sunt recomandate zilnic de catre specialisti pacientilor lor, dar aceste tratamente hemoroizi au succes numai daca sunt aplicate corect si daca persoanele in cauza au incredere in efectele lor.

 

Ce tipuri de tratamente hemoroizi sunt recomandate?

Majoritatea proctologilor refuza sa recomande pacientilor lor tratamente hemoroizi neconventionale din cauza ca nu le recunosc efectele pozitive, considerandu-le simple intamplari sau aberatii naturale. Foarte putini specialisti recunosc efectele benefice pe care extractele din plante le au asupra hemoroizilor, sau pe care schimbarile din modul de viata le au asupra evolutiei asestei afectiuni. Cele mai multe tipuri de tratamente pentru hemoroizi recomandate de catre medici sunt cele pe baza de medicamente, de creme si, in cazurile mai severe, de interventii chirurgicale, mai mult sau mai putin invazive, in functie de severitatea afectiunii. Ce trebuie sa intelegi insa este faptul ca desi aceste tipuri de tratamente pentru hemoroizi sunt cele mai recomandate, ele nu au cele mai bune rezultate, prezentand riscuri majore asupra sanatatii tale, riscuri de recurenta si de complicatii destul de grave. De exemplu, in cazul unei hemoroidectomii perioada de recuperare se poate ridica la 2 luni de zile, perioada in care se impune un repaos aproape total, care nu este deloc benefic corpului tau, si perioada in care riscul infectiilor este ridicat datorita inciziilor facute in zona rectala, incizii care se vindeca greu.

 

 


 

 

Cele mai bune tratamente hemoroizi sunt cele simple

Acesta este purul adevar, pe care foarte putini doctori ti-l vor spune. Anumite tratamente pentru hemoroizi impun simple modificari in dieta si in stilul de viata al fiecaruia, acestea incluzand consumul ridicat de fibre, fructe si legume proaspete si abordarea unui stil de viata in care sedentarismul sa fie inexistent. Astfel de tratamente hemoroizi sunt simple si usor de aplicat, deoarece modificarile impuse se pot integra cu o mare usurinta in programul oricarei persoane, fie aceasta cat de ocupata sau agitata. In afara acestor masuri in privinta stilului de viata, trebuie sa va prezentati la medicul Proctoline, pentru o investigatie de specialitate. In functie de rezultat se alege tipul de tratament potrivit pentru afectiunea Dvs. (detalii aici). Foarte important, tratamentul nu implica operatie, anestezie si internare.O data ce ati iesit din cabinetul medical va reluati activitatea zilnica obisnuita.


6851 vizualizari
DISTRIBUIE PE:
printeaza articol trimite articol intreaba un doctor
Proctoline VIDEO