Clinica de proctologie Proctoline - Programare online


clinica nume
oras telefon
data email
interval orar mesaj
afectiune
varsta
cod de securitate
Anuleaza Trimite


PENTRU CONFIRMARE VETI FI CONTACTAT DE ECHIPA PROCTOLINE!

 

Durerile au devenit atat de insuportabile incat pozitia „ sezut„  atat la serviciu, acasa cat si in masina numai este posibila.

Sangerarile, la defecatie si dupa, au fost neglijate, amanate si date uitarii dupa o perioada in care reaparitia a fost intarziata si cu cateva luni.

Inca din perioada sarcinii, a aparut un mic disconfort in zona rectala, predispozitia la constipatie fiind mai accentuata, insa intalnirea cu medicul specilist a fost amanata.
La igiena zilnica, se face simtit, cate un „bob de mazare”, uneori dureros, alteori de neluat in seama.

Jena de a face acest consult la medic ne tine departe de cabinetele specializate, de tratamentele corespunzatoare acestor afectiuni si incercam in zadar prin diferite metode sau diverse produse naturiste sau farmaceutice sa scapam, chiar si pentru o mica perioada de timp de aceste neplaceri.

Teama de a afla un diagnostic precis in urma unor investigatii exacte, cu ajutorul unei aparaturi corespunzatoare nu trateaza boala ci favorizeaza aparitia complicatiilor grave!

 

Chiar daca in ultima perioada ne confruntam cu diferite probleme financiare, gasim intotdeauna o solutie pentru a rezolva probleme de cu totul alta natura, si nicidecum cele legate de propria sanatate.

PAREREA NOASTRA:

Trebuie sa ajungi imediat la medicul proctolog pentru consultatie, iar cei mai buni si experimentati medici proctologi ii gasesti la Clinica Proctoline.

 

Programeaza-te acum

 

online pentru o consultatie

 

sau Suna la Telefon Acum

 

Pentru o Programare!

0730 399 282

  programare hemoroizi

Proctoline VIDEO