Ma doare in ...hemoroizi


In mod frecvent auzim expresia – “MA DOARE IN FUND DE….”
Fericit este acela care nu cunoaste o asemenea durere! Altfel nu ar mai indrazni nici macar sa se gandeasca la o asemenea exprimare!

Dureri Hemoroizi - Fisuri Anale

 

Chiar daca fisurile anale, usturimile in fund, hemoroizii, nu sunt subiectele noastre preferate de discutie, acestea sunt destul de comune. Dar oricat de jenant ar putea sa ni se para, trebuie sa ne adresam medicului cu problema noastra. Uneori, hemoroizii nici macar nu sunt detectati de catre pacient, fiind in interiorul spatiului anal, manifestand o stare de discomfort pe care nu stim cui sa o atribuim; alteori hemoroizii sunt vizibili in exterior si provoaca sangerari si dureri la asezarea pe scaun.

 

 


 

 

Boala hemoroidala este o afectiune extrem de raspandita atat in randul femeilor cat si al barbatilor si se poate manifesta la diferite varste.
Este adevarat ca pe masura ce imbatranim posibilitatea de a dezvolta hemoroizi creste. Totusi din cauza unor proaste obiceiuri, cum ar fi cititul ziarelor pe toaleta, incordarea marita in timpul eliminarii scaunului, alimentatia nepotrivita (condimentata, alcoolul, excesul de alimnte uscate, etc.) lipsa exercitiilor fizice si perioadele lungi de stat pe scaun, pot duce la aparitia hemoroizilor la orice varsta.

Exista persoane care ignora prezenta hemoroizilor mai ales a celor interni si se expun riscului transformarii acestora in fistule sau alte forme mai grave care nu pot fi tratate decat pe cale chirurgicala – procedeu deloc confortabil – iar in alte cazuri conduce chiar la aparitia cancerului anal…

 

 

Nu ignora hemoroizi

 

NU asteptati pana cand problema nu mai are rezolvare!!!! Luati masuri inca la timp!
In Clinicile PROCTOLINE din toata tara, PACIENTUL si SANATATEA acestuia se afla in centrul atentiei noastre, oferind cele mai bune si mai performante solutii posibile.
La baza acestor afirmatii sta echipa noastra de specialisti, avand la dispozitie cele mai noi echipamente de tratament si investigatie.
Cuvantul nostru de ordine este:

CALITATEA TRATAMENTELOR si CONFORTUL PACIENTULUI!!!

In peste 90% din cazuri putem ajuta pacientii fara a recurge la interventii chirurgicale, concedii medicale sau alte reorganizari majore ale ritmului de viata (detalii aici).

Cred ca v-am convins ca problema anusului nu este deloc una simpla sau de neglijat. NU asteptati sa va doara in… stiti Dumneavoastra unde?!551 vizualizari
DISTRIBUIE PE:
printeaza articol trimite articol intreaba un doctor
Proctoline VIDEO