Hemoroizi interni


Hemoroizi Interni - ligatia cu benzi de cauciuc

Hemorozii interni va pot da batai mari de cap, asa ca daca sunteti afectat direct de hemoroizi interni cu siguranta veti gasi folositor acest articol. Acesti hemoroizi interni au foarte multe cauze, cum ar fi o dieta proasta care cauzeaza scaune tari, obezitate, si ridicari de greutati mari care pot face ca vasele de sange din zona rectala sa sufere un prolaps.
Daca toate remediile pentru aplicate acasa vor da gres, cum ar fi schimbarea dietei, consumarea mai multor legume, fructe si lichide, puteti recurge cu usurinta la tratarea acestor hemoroizi interni prin ligatia cu benzi de cauciuc.

 

Cum se desfasoara procedura de ligatie cu benzi de cauciuc pentru hemoroizi interni?

Hemoroizi Interni Aceasta procedura specializata pentru hemoroizi interni consta in legarea hemoroizilor cu benzi de cauciuc speciale, in scopul intreruperii fluxului sanguin catre acestia, care in lipsa sangelui care ii "hraneste", mor, fara o alta interventie.
Aceasta procedura poate cauza si ceva dureri care sa dureze de la o saptamana pana la 10 zile, adica atat cat este nevoie ca procedura sa-si faca efectul si acei hemoroizi interni sa moara si sa dispara. Procedura este una destul de simpla, si se poate face chiar si fara anestezie. Totusi daca exista mai mult de doi sau trei hemoroizi interni in curs de tratare, procedura se va realiza sub anestezie.  Este de preferat sa se lege dintr-o data mai multi hemoroizi interni pentru a se evita pe cat posibil anestezierea completa a pacientului.

 

Care sunt simptomele care pot aparea dupa realizarea acestei proceduri de inlaturare pentru hemoroizi interni?

La modul general, pacientii sunt foarte curiosi de durerea pe care o vor simti dupa ce se vor supune acestei proceduri de inlaturare pentru hemoroizi interni. Cele mai comune efecte ale acestei proceduri sunt o durerile usoare. Disconfortul poate fi vindecat cu ajutorul unor analgezice usoare, sau cu ajutorul odihnei la pat in cazul unor pacienti.
Disconfortul dispare incet incet dupa ce acei hemoroizi interni legati mor. Pacientii sunt astfel capabili de a-si continua vietile in mod normal, fiind totusi nevoiti sa evite pe cat posibil ridicarea de greutati. Dupa o astfel de procedura de inlaturare pentru hemoroizi interni pacientii vor trebui sa tina legatura constant cu doctorul lor pentru a-i relata posibilele efecte secundare aparute, cum ar fi febra, dureri, sangerari anale sau incapacitatea de a urina cauzata de inflamari (detalii aici). Aceste efecte secundare, ale procedurii folosite in inlaturarea de hemoroizi interni, pot fi motivul aparitiei unor complicatii ale ligatiei cu benzi de cauciuc. La o perioada de maxim 10 zile de la efectuarea procedurii, pacientul ar trebuii sa mearga la doctor pentru a fi sigur ca aceasta are efectul dorit.



39144 vizualizari
DISTRIBUIE PE:
printeaza articol trimite articol intreaba un doctor
Proctoline VIDEO