Hemorozi-Fisuri Anale Timisoara


In 1999, si-a anceput activitatea in Timisoara clinica PROCTOLINE, fiind la acea vreme cea de-a doua filiala din Romania, dupa cea din Bucuresti. Astazi PROCTOLINE este un brand prezent in Iasi, Brasov, Baia-Mare, Constanta, Craiova, Targu Mures, Oradea, Sibiu, Piatra Neamt.

Bisturiul poate fi dat acum uitarii. In clinica "Proctoline", medicii specialisti folosesc tratamentul proctologic ca alternativa la tratamentul clasic chirurgical. al hemoroizilor si fisurilor anale. Tratamentul pentru hemorizi sau fisuri anale nu presupune spitalizare. Nu exista nici pregatire pre si post operatorie. Astfel, din clinica, pacientul poate pleca dupa cateva minute la volanul propriului autoturism.

Metodele moderne si eficiente de tratament nu afecteaza viata personala sau cea profesionala a pacientilor, dovada fiind miile de pacienti care au trecut pragul clinicii Proctoline din Timisoara pana anul trecut.

Proctoline este cu siguranta tipul de institutie medicala adaptata la nevoile omului modern, oferind tratament henmorizi, fisuri anale la Timisoara de peste 12 ani.

 

proctoline timisoara

ADRESA:

Timisoara, Blvd. Simion Barnutiu nr. 7, Jud. Timis

 

PROGRAMARE TELEFONICA:

Pentru programare sunati la
TEL: 0256.221.219

EMAIL:

office@onclinic.ro

 


 Luni 08 - 20  Miercuri 08 - 20  Vineri 08 - 20
 Marti 08 - 20  Joi 08 - 20  Sambata 08 - 20

DISTRIBUIE PE:
printeaza articol trimite articol
Proctoline VIDEO