tratament-fisuri-anale.jpg

Tratament Rapid Pentru Fisuri Anale

2218 vizualizari

Fisurile anale sunt mici crapaturi in peretele canalului anal. Sunt extrem de comune - apar aproape la oricine la un moment dat - si pot afecta indivizi de toate varstele. Chiar si copiii mici pot suferi de fisuri anale.
tumb.jpg

Botox pentru fisurile anale? Ce ziceti de o abordare mai simpla?

2052 vizualizari

Daca ati fost la doctor pentru ca v-au aparut fisuri anale, exista o probabilitate foarte mare ca nu v-a fost prescrisa alternativa moderna, Botox, ci un supozitor cilindric ce contine steroizi, cum ar fi hidrocortizon.
tratament-pentru-hemoroizi-tumb.jpg

Hemoroizi: cel mai bun tratament

1995 vizualizari

Exista „cel mai bun” tratament pentru hemoroizi? In primul rand, uneori un tratament simplu se dovedeste a fi cel mai bun, iar acest lucru se aplica si in cazul hemoroizilor.
TUMB.jpg

Hemoroizi: cele mai frecvente intrebari

1627 vizualizari

Cauza aparitiei hemoroizilor este exercitarea unei mari presiuni asupra vaselor de sange din zona anala si a rectului, fie in interior, fie in exterior.
thmb_c2116292d9ea23e9.jpg

Remedii Hemoroizi Externi

1525 vizualizari

hemoroizii externi sunt o afectiune extrem de raspandita, mai ales in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 45 si 65 de ani
Untitled-2.jpg

Simptome si tratament pentru fisuri anale.

1493 vizualizari

Fisurile anale sunt sparturi sau rupturi care apar in regiunea anala, cauzand disconfort, durere si sangerari ocazionale.
tratament-hemoroizi-externi-tumb.jpg

Tratament Hemoroizi Externi

1360 vizualizari

Tratamentul pentru hemoroizi este de doua tipuri: pentru hemoroizi interni si pentru hemoroizi externi. In acest articol vom discuta, dupa cum spune si titlul acestuia, despre un tratament hemoroizi externi.
hem2.jpg

Tratament hemoroizi cu benzi elastice

1354 vizualizari

Hemoroizii sunt o afectiune foarte fregventa. Cel mai comun mod de a elimina un hemoroid suparator este prin ligaturarea cu banda de cauciuc, procedura numita Rubber Band Ligation.
Untitled-1.jpg

Afla ce sunt hemoroizii si cum se trateaza cel mai eficient

1044 vizualizari

Hemoroizii sunt o problema foarte des intalnita, cu precadere in randul persoanelor de varsta medie, dar asta nu inseamna ca tinerii, copiii sau batranii nu pot fi si ei afectati.
cur.jpg

Cauzele aparitiei fisurilor anale

1033 vizualizari

Fisurile anale sunt cauzate, in mare parte, de trecerea unui scaun tare prin cavitatea anala. In cazul femeilor, procesul este diferit de ceea ce se intampla la barbati si are loc mult mai des, deoarece spatiul dintre cavitatile anala si vaginala este foarte ingust.
prima pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » ultima pagina
Proctoline VIDEO